Protectia Consumatorilor Cluj, pe primele locuri in preferintele clujenilor


Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a derulat in luna mai 2012 proiectul "Clujul are atitudine", care a avut ca scop evaluarea gradului de incredere al clujenilor in institutiile statului.

In cadrul acestei actiuni au fost selectate pentru evaluare 14 servicii publice, considerate  de catre evaluatori ca fiind reprezentative.

A fost analizata activitatea mai multor compartimente/servicii din cadrul unor institutii, precum si cea a unor servicii deconcentrate care intra in tangenta mai des cu cetatenii, desi la nivelul judetului Cluj  exista mai multe entitati publice puse in slujba cetatenilor.

Activitatea institutiilor vizate in acest demers a fost evaluata prin prisma modului de organizare a relatiilor publice, competentei functionarilor publici, spatiului prevazut pentru lucru cu publicul, precum si a amprentei pe care o lasa institutiile publice asupra cetatenilor, clujenii putand aprecia gradul de satisfactie cu note de la 1 la 10.

"Rezultatele centralizate au clasat CJPC Cluj pe locul patru, dupa institutii care deservesc obligatiile fiscale si cetatenesti ale populatiei. Locul ocupat in acest clasament ne intareaste convingerea ca actiunile noastre sunt benefice atat pentru consumatori, cat si pentru operatorii economici, cu atat mai mult cu cat suntem singura institutie cu atributii de control care a fost clasata  pe o pozitie onoranta. Apreciem deschiderea si implicarea asociatiei spre latura sociala si interesul manifestat pentru satisfacerea intereselor/ nevoilor cetatenilor", a declarat Mircea Radu, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj (CJPC).

 

Vezi cat de multumiti sunt clujenii de institutiile administratiei publice in urma proiectului realizat de AFA Cluj

Comentarii Facebook