Propunerea unui clujean pentru Primărie: ”Desființarea indicatoarelor de parcare interzisă”


Un clujean propune Primăriei municipiului Cluj-Napoca o măsură prin care să poată reduce costurile. Acesta susține că ar fi mai util să desființeze indicatoarele de ”parcare interzisă” și ”stație de autobuz”, pentru că oricum ”nimeni nu le respectă”.

Bărbatul propune și creerea unui grup de 10-15 polițiști care să patruleze străzile.

Ca o masura de reducere a costurilor primariei, propun desfiintarea tuturor indicatoarelor de "parcarea interzisa", eventual si "statie de autobuz", precum si ajustarea departamentului de Politie locala la un numar minim de 10-15 oameni care din cand in cand mai patruleaza pe strada.

Argumentele pentru propunerea asta: oricum indicatoarele sunt de decor, nimeni nu le respecta. Oricum amenzi nu prea se dau, sau trebuie sa fi ghinionist ca sa te afli in zona unde ar patrula cei de la politie in o anumita zi, si sa iti dea fix tie amenda”, propune clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Primăria transmite că departamentul Poliției locale efectuează verificări zilnice și aplică sancțiunile corespunzătoare.

Politia locala realizeaza actiuni zilnice de verificare a respectarii regulilor privind parcarea, atat in zona centrala, cat si in cartiere si aplica sanctiuni in situatiile de contraventie”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook