Cei doi suspecti retinuti in cazul "Jaf la Banca Transilvania" vor fi adusi la Tribunalul Cluj pentru mandat de arestare la 10,30

Cei doi suspecti retinuti ieri de politistii si banuti ca ar fi hotii de la Banca Transilvania din februarie 2009, vor fi adusi peste aproximativ o jumatate de ora in fata instantei clujene cu propunerea de arestare preventiva pe 29 de zile.

 

Andrei Dan Hossu si Bogdan Baciu au fost retinuti ieri pe 24 de ore. "La ora 10,30 unuia dintre ei ii va expira ordonanta de retinere, asa ca vor fi prezentati in fata instantei, cu propunerea de arestare preventiva pe 29 de zile", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, purtatorul de cuvant la Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, Sebastian Dobrescu.

 

Deocamdata, cei doi tineri de 21 de ani sunt acuzati de talharie. Daca vor fi gasiti vinovati, risca sa stea dupa gratii pana la 15 ani. Incadrarea ar putea fi schimbata, in cazul in care casiera de la Banca Transilvania va face plangere sau dupa ce ancheta va stabili daca pistolul folosit era sau nu adevarat. Cei doi tineri nu si-au recunoscut faptele.

Comentarii Facebook