Proiectul umanitar ”Nepoți de Crăciun”, organizat de Cristian Gog la Cluj-Napoca și în acest an

 

Asociația ”Magic People”, condusă de Cristian Gog, organizează și în acest an evenimentul ”Nepoți de Crăciun”, aflat la a patra ediție. 

 

În 2010, împreună cu cei mai inimoși bloggeri din on-line-ul local, voluntari și clujeni, deopotrivă, am reușit să facem 100 de pachete pentru bunicii din centrele de zi din Cluj-Napoca, în 2011 ne-am ridicat ștacheta și am reușit să punem zâmbetul pe fața a 200 de bunicuți. Anul trecut ne-am propus să dublăm iar cifra, de la 200 la 400 de pachete, în schimb am reuşit să strângem 750 de pachete! Anul acesta, sperăm să fim Nepoți de Crăciun pentru 1000 de bunici”, a afirmat Cristian Gog.

 

Clujenii sunt chemați să ajute și în acest an. ”În 14 decembrie, în intervalul orar 13-17, ne vom întâlni în Polus Center din Cluj-Napoca și vom încerca să strângem aceste pachete împreună cu partenerii noștri și cetățenii clujeni. Tot ceea ce trebuie să facă cei care vor să ni se alăture este să vină sâmbătă și să contribuie cu orice pot.

 

Toate pachetele strânse vor fi împărțite bunicilor în perioada 18-20 decembrie în centrele de zi din Cluj-Napoca”, a mai spus Gog.

 

Asociația ”Magic People” este o organizație non-profit care își dorește prin proiecte de genul ”Nepoți de Crăciun” să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. 

 

Fondatorul Asociației este Cristian Gog - clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate. 

Comentarii Facebook