Proiect inedit pentru descurajarea avortului la Cluj! Vezi ce gest au făcut creștinii clujeni FOTO

 

O clujeancă de circa 45 de ani s-a postat în fața Clinicii de Ginecologie Dominic Stanca având o pancartă pe care a scris un mesaj extrem de dureros.

 

Fotografia de mai jos a fost realizată de un clujean, fără ca acesta să dețină și alte informații despre caz. În imagine apare o femeie de circa 45 de ani, care a scris pe o pancartă că își regretă avortul. 

 

Mulți clujeni au felicitat-o pentru curajul ei. ”Dumnezeu sa te ajute femeie, si sa te ierte ca ai taria de a recunoaste public asta si de ati asuma fapta. Respect!”, ”Minunat ca a avut puterea asta!”, iar alții au tras atenția că ”exista o grămada de metode contraceptive! Inainte sa va infierbantati, protejați-va!”.

 

-----------------------------

UPDATE

 

Femeia surprinsă în imagine este o profesoară clujeancă, iar acțiunea acesteia face parte dintr-un proiect mult mai amplu, ce poartă numele de ”40 de zile pentru viață”, o inițiativă internațională menită să descurajeze avortul.

 

Fac parte dintr-un proiect proiect numit ”40 de zile pentru viață”, în care sunt implicați foarte mulți voluntari de la toate bisericile din Cluj-Napoca”, ne-a spus femeia.

 

Clujeanca a explicat că este vorba despre un proiect în care sunt implicați credicioși de la mai multe biserici, de religii diferite, iar aceștia formează un lanț uman și se roagă, ținând în mână pancarte cu însemne care descurajează avortul.

 

Sunt foarte mulți voluntari implicați în acest proiect, de la biserici de religii diferite. Rugăciunile durează de la ora 7 dimineața până la 7 seara, iar fiecare voluntar stî și se roagă cât poate, apoi este înlocuit de un altul”, ne-a mai explicat profesoara.

 

Acțiunea intitulată "40 De Zile Pentru Viață" are loc în perioada 18 Februarie - 29 Martie, zilnic de la 7:00 la 19:00. Volutarii se adună în fața Clinicii ”Dominic Stanca”, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 58, Cluj-Napoca/

 

Aproximativ 400 de copilași sunt avortați zilnic in România, dintre care 16 doar în orașul nostru, Cluj-Napoca. Din 18 februarie până în 29 martie, orașul nostru se va alătura sutelor de orașe dintr-un capăt în altul al lumii pentru o mobilizare majoră și simultană pentru viață. Împreună cu toți creștinii implicați în această campanie internațională, ne rugăm ca aceste eforturi să constituie începutul încetării avorturilor”, au afirmat organizatorii evenimentului.

 

Mai multe detalii despre proiect aflați AICI.

 

 

 

Comentarii Facebook