Prognoza meteo pe două săptămâni. Vezi cum va fi vremea în Transilvania, până în octombrie


Meteorologii de la ANM au emis o estimare a valorilor termice medii pentru perioada de prognoză 18 septembrie - 1 octombrie 2017.

Astfel, în Transilvania, vremea, ușor mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an în primele zile, se va răcori apreciabil din 21 septembrie, astfel că mediile valorilor termice diurne vor scădea de la 20...24 de grade spre valori de 14...16 grade. Temperaturile minime vor oscila în jurul mediilor climatologice și vor fi de 8...12 grade, exceptând diminețile de 19 septembrie și perioada 22-24 septembrie când va fi răcoare cu minime de 5...8 grade, mediat pe regiune.

Din data de 25 septembrie, este estimată o creștere a temperaturilor ce se vor putea situa în mare parte din timp peste normele sfârșitului de septembrie, cu 19...22 de grade ziua și 6...10 grade noaptea, în medie.

În intervalul 19-22 septembrie ploile se vor semnala pe arii extinse și local vor fi mai importante cantitativ, urmând ca probabilitatea de ploaie să fie din nou în creștere spre sfârșitul lunii.

Comentarii Facebook