Profesorul Ilie Parpucea, care negocia note contra sex, se "ascunde" in spital pentru a nu fi demis - EXCLUSIV


Profesorul Ilie Parpucea, filmat de o studenta in timp ce ii propunea sa intretina relatii sexuale pentru a trece un examen, s-a internat subit in spital.

Profesorul trebuia sa se prezinte la ora 7.00 la comisia de disciplina a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) Cluj, dar a anuntat in ultimul moment ca nu se poate prezenta pentru ca este internat in spital.

"Comisia de disciplina a vrut sa protejeze imaginea profesorului Parpucea si l-a chemat la ora 7.00 la audieri, cand putina lume este in Facultate. Membrii comisiei au aflat totusi cu surprindere ca profesorul nu va veni la audieri si ca a fost internat in spital, motivand o stare generala proasta", au declarat surse din conducerea Facultatii.

Audierea profesorului Ilie Parpucea a fost amanata pana la o data care va fi stabilita ulterior.

Profesorul a fost filmat de o studenta in timp ce ii propunea sa intretina relatii sexuale cu el, in camera caminului Economica, situat in apropierea sediului central al Facultatii.

Profesorul Ilie Parpucea a refuzat sa isi dea demisia in urma acestui scandal.

 

Vezi si...

Profesorul Ilie Parpucea, care negocia sex contra note, greu de dat afara! VEZI de ce VIDEO

Scandal sexual la UBB! Un profesor de la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj a incercat sa se culce cu o studenta - VIDEO

Comentarii Facebook