Profesorul de sport din Turda, care se iubea cu o elevă, urma să se căsătorească cu o polițistă

 

Profesorul de sport de la Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu“ din Turda, care a avut o aventură de 3 ani cu o elevă, urmează să se căsătorească în vară cu o absolventă a Academiei de Poliţie.

 

Profesorul Bogdan Rusu, 31 de ani, este acuzat că are o relație sentimentală cu o elevă din clasa a XI -a, relație care durează de 3 ani.

 

Conducerea școlii susține că lucrurile ar sta altfel. ”Mama elevei a venit la şcoală pe 11 februarie şi a declarat că fata i-ar fi spus că între ea şi profesor ar fi fost ceva, în vacanţa dintre semestre”, a spus directoarea şcolii, Angela Candea. În acea vacanță, profesorul de sport și eleva au fost la Băile Felix, la un concurs naţional de atletism, la care au participat mai mulţi elevi şi chiar părinţi.

 

Plângerea depusă de mama elevei la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj a fost restrasă după numai o oră. Șeful ISJ Cluj a spus că măsurile luate sunt din cele mai dure. ”Din câte am înţeles, în momentul relaţiei, fata nu mai era minoră. Oricum, profesorul nu va mai preda în sistem”, a spus și Valetin Cuibus, inspectorul general școlar Cluj.

 

Cazul este cu atât mai șocant cu cât profesorul era logodit și urma să se însoare în vară. ”M-a mirat când am auzit. Ştiam că urmează să se căsătorească în vara asta cu o absolventă a Academiei de Poliţie”, a mai spus directoarea Angela Candea, conform adevărul.ro.

 

Scandal sexual la Liceul ”Liviu Rebreanu” Turda. Profesorul de sport se iubea cu o elevă

Comentarii Facebook