Profesorii si politistii din Cluj-Napoca au scotocit barurile dupa elevii care chiulesc. 58 de tineri au fost gasiti la "cafea si suc"


Profesorii si politistii din Cluj-Napoca au scotocit barurile dupa "chiulangii". In cateva ore, 58 de elevi au fost gasiti la "cafea si suc", in loc sa fie la ore.

Actiunea a inceput joi dimineata la ora 10.30 si s-a terminat la 14.00. In cele trei orei si jumatate, profesorii si politistii au format echipe mixte si au "vizitat" 52 de de baruri si cafenele amplasate in apropierea scolilor din Cluj-Napoca.

"In timpul actiunii au fost gasiti 58 elevi, care in loc sa fie la orele de curs, se aflau in localuri publice, in 33 de situatii politistii au inaintat informari catre conducerile scolilor din care provin cei identificati", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPj Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Echipele compuse din profesori si politisti au verificat barurile din apropierea a 41 de unitati de invatamant din zona centrala, dar si din cartierele orasului, unde existau informatii ca se aduna tinerii.

Masurile de sanctionare a elevilor care chiulesc in mod repetat de la ore vor fi adoptate de scolile de care apartin. Acestea pot ajunge pana la exmatriculare in cazul in care tinerii aduna absente foarte multe.

Comentarii Facebook