Profesorii protesteaza in fata Prefecturii Cluj! Cadrele didactice sunt nemultumite ca Guvernul isi asuma respunderea pe Legea educatiei

 

Circa 400 de profesori sunt asteptati sa protesteze in fata Prefecturii Cluj, fata de faptul ca Guvernul isi asuma raspunderea pe Legile educatiei. Profesorii au si un mesaj catre Emil Boc: "Ai plecat in Capitala, ne-ai lasat cu traista goala!"

 

Profesorii sustin ca prin aceasta asumare vor mai fi desfiintate sute de locuri de munca si influenta lor in luarea deciziilor din scoli va fi redusa.

 

"Sunt multe lucruri care ne nemultumesc pentru ca aceasta lege este proasta. S-au facut sute de amendamente la ea si daca trece prin asumare atunci va fi imperfecta. Noi cerem ca legea sa fie discutata si refacuta, dar daca Guvernul isi asuma raspunderea nu mai putem sa facem nimic", a declarat pentru Stiri de Cluj Lucia Cojocaru, presedintele Sindicatului Liber al Invatamantului Preuniversitar Cluj.

 

Profesorii din Cluj ar fi trebuit astazi sa protesteze si in clase prin nesustinerea orelor, dar cadrele didactice au batut in retragere. Protestul din fata Prefecturii Cluj a inceput la ora 12.00 si va dura o ora.

 

Comentarii Facebook