Procurorii clujeni: Bataia de la Polus Center nu a indignat pe nimeni! Victima: M-au rupt in bataie 15 minute VIDEO

 

Batausii din locul de joaca de la Polus Center au scapat de inchisoare dupa ce procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca a refuzat sa ceara judecatorilor emiterea unui mandat de arestare.

 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Stiri de Cluj ca principalul motiv pentru ca procurorul a refuzat sa solicite un mandat de arestare pe numele lui Cosmin Pop si Viorel Adrian Bogdan este faptul ca doar cinci persoane au dat declaratii ca au fost indignate de bataia care a avut loc in incinta "Happy Park" de la Polus Center.

 

Procurorul a considerat ca numarul celor afectati de scenele de violenta extrema este prea mic si, in consecinta, nu poate fi vorba de infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

 

De asemenea, educatoarea de la "Happy Park", platita pentru a avea grija de copii, a declarat in fata anchetatorilor ca nu a vazut ce s-a intamplat pentru ca s-a intors cu spatele, desi se afla la cativa metri de bataie.

 

Nici camerele de luat vederi din Polus Center nu i-au ajutat pe procurori. Reprezentantii centrului comercial sustin ca pe inregistrarile video se vad agresorii, doar in momentele in care intra si ies din mall -ul din Floresti.

 

Sambata, 13 august, in jurul orei 17.00, in timpul bataii, in parcul de joaca de langa cazinoul din Polus Center se aflau 8 copii si 5 parinti.

 

Emanuel Mico, tanarul de 27 de ani care a fost rupt in bataie de cei cinci interlopi, a povestit ca a stat circa 10 minute in cazinou si a baut un suc. "Un baiat a zis sa ies pana afara din cazinou. Afara ma asteptau 7 persoane si unul m-a lovit in fata. Am fugit in locul de joaca si am urcat pe un tobogan si au inceput femeile sa zbiere. Au venit cei 7 baieti si mi-au dat cu pumnii si picioarele. M-au batut 10-15 minute, dupa care m-au luat de maini, m-au tras pana afara din Polus pe o terasa si m-au pus pe un scaun", a spus Emanuel Mico.

 

Tanarul sustine ca nu ii stia pe agresori. "Il stiam numai pe cel care m-a chemat afara", a mai adaugat Emanuel Mico, care sustine ca nimeni nu a intervenit in ajutorul lui, nici politia si nici agentii de paza de la PP Protect, firma chestorului in rezerva Pop Teodor Puscas, fostul sef al IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook