Procurorii au facut recurs in cazul "Jaf la Banca Transilvania"! Dan Andrei Hosu si Baciu afla la 14.00 daca vor fi liberi - VIDEO

 

Dan Andrei Hosu si Bogdan Baciu vor afla abia la ora 14.00, daca vor fi pusi in libertate. Procurorii au facut recurs la decizia de azi a Tribunalului Cluj, care a dispus eliberarea celor doi suspecti.

Recursul se judeca la Curtea de Apel Cluj, dar avocatul celor doi tineri, Tiberiu Ban, a cerut ca sedinta sa fie amanata pana la ora 14.00 pentru a studia motivarea Tribunalului Cluj si cererea procurorilor de mentinere in arest.

Tribunalul Cluj a decis miercuri dimineata eliberarea celor doi, pe motiv ca de 13 zile nu mai exista un mandat de arestare pe numele lor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update ora 16,00

Avocatul celor doi suspecti in cazul jafului la Banca Transilvania, Tiberiu Ban, a declarat in fata instantei ca are nevoie, pentru a-si putea apara clientii, de motivarea sentintei data saptamana trecuta de Curtea de Apel, prin care cei doi tineri erau mentinuti in arest. El a cerut amanarea cauzei, pana cand va primi motivarea sentintei.

Cererea i-a fost, insa, respinsa de judecatorii de la Curtea de Apel.  Prin urmare, avocatul Tiberiu Ban a solicitat recuzarea a doi dintre cei trei judecatori ai completului. Recuzarea celor doi nu a mai fost  necesara, intrucat cei doi judecatori au depus cerere de abtinere.

Citeste si...

Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" vor fi eliberati astazi!

Judecatorii de la Tribunalul Cluj recunosc: Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", tinuti ilegal in arest - EXCLUSIV

Comentarii Facebook