Procesul Nana Club, localul frecventat de politicieni, oameni de afaceri si sportivi, a fost amanat


Procesul in care fosta patroana de la Nana Club, localul frecventat intre altii de deputatii PDL Petru Calian, Adrian Gurzau, dar si de alti oameni de afaceri si sportivi din Cluj, este acuzata de proxenetism a fost amanat. Natalia Strechi este acuzata de procurorii DIICOT de proxenetism.

Cauza a fost amanata deoarece Victoria Ciupe, una dintre cele doua fete care au depus marturie impotriva "matroanei", este plecata la munca in Italia si nu s-a putut prezenta la aceasta infatisare.

Avocatul Nataliei Strechi, Marin Iliescu, a declarat ca este foarte important ca ambele tinere care au depus plangere sa fie prezente la proces, atat Victoria Ciupe, cat si Anca Bolciuc, pentru a-si putea dovedi acuzatiile.

Iliescu a declarat ca intre cele doua fete si clienta sa a existat o conventie civila si ca nu au fost obligate sa faca ceva impotriva vointei lor. "Fetele au fost dispuse sa faca bani si au muncit nu neaparat ca prostituate, ci ca dame de companie pentru diverse persoane care frecventau localul Nana Club. Asta insemna conventia civila si nu altceva. Ramane de vazut cum vor diovedi ca au fost obligate sa intretina relatii sexuale", a mai spus Marin Iliescu, avocatul fostei patroane de la Nana Club.

Comentarii Facebook