Procesul lui Gregorian Bivolaru se reia la Tribunalul Cluj! Detalii ȘOCANTE și JENANTE despre marele GURU

 

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au decis să retrimită spre judecare la Tribunalul Cluj dosarul prin care gurul Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de influență. 

 

Instanța de la Tribunalul Cluj este cea care l-a achitat acum câțiva ani, în lipsă. De această dată, însă, Gregorian Bivolaru va fi în boxa acuzaților, după ce a fost extrădat din Franța. 

 

Cele 98 de dosare întocmite de procurorii DIICOT împotriva liderului Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) au peste 40.000 de pagini. Acestea conțin mii de fotografii și mărturii ale femeilor care au fost îndoctrinate de marele guru, unde fiind trimise în Japonia la muncă în baruri de noapte. Banii erau încasați de Gregorian Bivolaru, susțin procurorii. 

 

După destrămarea rețelei de yoghini, mai mulți membrii ai grupării au declarat despre ce anume se întâmplau în haremul personal al lui Greogorian Bivolaru.

 

Gabriela N. a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Guru Bivolaru doar o singură dată, după care a povestit unor cursanți MISA, că guru Bivolaru nu avea nici un fel puteri paranormale sau performanțe sexuale deosebite, scrie evz.ro.

 

Isabela D. a spus că a făcut sex de mai multe ori cu Bivolari: ”Tantra yoga era o cale de evoluție spirituală rapidă și eu eram privilegiată fiindcă puteam face sex cu acest maestru tantric”, declară tânara. 

 

O altă tânără, Miruna Farcași, a descris în jurnalul ei întâlnirea cu Bivolaru. ”Am fost la Grig. Siva mi-a ascultat ruga și mă simt ca la început. A fost sublim, ca o veche regăsire”, spune Miruna.

 

Agnes M., la data la care a fost inițiată în yoga, 2001-2003, era minoră și avea 15 ani, relata: ”Bivolaru a început să-mi povestească despre unele aspecte ale învățăturii yoga care priveau viața sexuală și în acest sens susținea că dacă aș întreține relații sexuale cu el, ca maestru yoga, aș avea posibilitatea să ating nivele superioare de spiritualitate tantra”.

 

Pentru că la ședințele de integrare în absolut și de spiritism mulți dintre cursanți se alegeau cu boli venerice, lui Bivolaru i s-a cerut să ia măsuri.

 

”Am sugerat personal că era necesar să fie cerute toate analizele medicale ce țin de posibilitatea transmiterii de boli venerice întrucât în cadrul taberelor, activitatea sexuală era intensă și mi s-a întâmplat în repetate rânduri să contactez boli venerice”, a spus un cursant, conform dovezilor de la dosar.

 

Un alt cursant, Claudiu Fleșeriu a spus că la una dintre taberele organizate de MISA a participat și un yoghin străin care a întreținut relații cu două cursante. ”Ulterior ambele fete au reclamat contactarea unor boli venerice”, spune și Fleșeriu.

 

Fetele care terminau cele cinci trepte de inițiere, ultimul pas fiind trecerea prin așternutul lui Bivolaru, erau trimise în Japonia unde să lucreze ca și “hostese” în diferite cluburi de noapte. Pentru aceasta cele care urmau să plece depuneau un jurământ în fața lui Guru. “Jur pe evoluția mea spirituală și pe sănătatea mea că toți banii, bijuteriile și electrocasnicele pe care le voi primi în Japonia timp de șase luni le voi dona MISA și că nu voi spune nimănui despre această acțiune care trebuie ținută în secret”.

 

Ionela D. a spus că ”am fost fost chemată de Gregorian Bivolaru care mi-a spus că urmează să plec în Japonia unde să fac o Karma-Yoga motivând că mișcarea are nevoie de bani”.

 

Ea a stat 6 luni în Japonia și a adunat 17.000 de dolari, care i-au fost luați la revenirea în România. Ionela a lucrat într-un bar de noapte și s-a ocupat de relația cu clienții, pe care trebuia să îi bine dispună pentru a consuma cât mai mult, relațiile sexuale nefiind excluse.

Comentarii Facebook