Problemele cetatenilor, luate in "colimator" de catre autoritatile locale din Transilvania


BTL Design, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania si Asociatia Municipiilor din Romania, organizeaza la Cluj pe 18 martie, prima editie a Simpozionului de Administratie Publica Locala.

La intalnire, ce va fi gazduita de Hotelul Opeta Plaza, vor participa primari si presedinti de Consilii Judetene din majoritatea judetelor Transilvaniei. Tema simpozionului inaugural este "Impactul crizei economice asupra proiectelor derulate de catre autoritatile locale", iar printre cei invitati sa ia cuvantul se numara Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor, Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor, dar si alte personalitati din administratia locala. ?

"Autoritatile locale au obligatia sa sa caute solutii la nevoile cetatenilor. Firmele private din Romania sunt pregatite ca impreuna cu autoritatile locale sa propuna solutii care sa eficientizeze activitatea administratiei publice locale si sa satisfaca nevoile cetatenilor", a declarat Ion Radu, general manager BTL Design, organizatorul simpozionului.

Discutiile vor fi deschise cu o tema fierbinte: "Solutii pentru managementul deseurilor. Solutii de finantare. Depozitare versus Incinerare", unde vor fi prezentate problemele existente, dar si solutiile disponibile.

Sesiunea a doua a discutiilor este destinata solutiilor pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale, iar in final se va vorbi despre "Delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apa si canalizare?.

Simpozionul de Administratie Publica Locala va continua cu alte editii in Moldova, Muntenia-Dobrogea, Oltenia-Banat.

Comentarii Facebook