Prinși în Grigorescu, după ce au furat 20 de capace de la autoturisme

 

Peste 20 de capace pentru roţi au fost recuperate de poliţişti, iar trei tineri sunt cercetaţi pentru furt de pe auto.

 

În 22 iulie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 au fost depistaţi trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras capacele pentru roţi de pe mai multe autoturisme.

 

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, din Cluj-Napoca, în cursul anului, ar fi sustras de la mai multe autovehicule aflate pe raza cartierului Grigorescu, 22 de capace pentru roţi.

 

Faţă de cei trei, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Până în prezent, Poliţia a fost sesizată de către o singură parte vătămată, care a reclamat furtul a patru capace auto, în valoare de circa 400 de lei, în cazul căreia prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, precizează Poliția Cluj.

 

Persoanele care au fost victimele unor astfel de furturi, comise pe raza cartierului Grigorescu, sunt rugate să se adreseze Secţiei 5 Poliţie, astfel încât cei bănuiţi de săvârşirea faptei să poată fi traşi la răspundere penală pentru întreaga activitate infracţională.

Comentarii Facebook