Explicatii socante: Craterele de pe strada Primaverii, din Manastur, au aparut deoarece asfaltul e "batran"

Craterele aparute pe strada Primaverii, din cartierul Manastur, si puse in lumina reflectoarelor in urma unui material publicat ieri de Stiri de Cluj.ro i-a determinat pe mai marii primariei clujene sa faca unele comentarii si sa declare ca asfaltul a cedat pentru ca e "batran".

 

Viceprimarul Radu Moisin a declarat pentru un post de televiziune clujean ca strada Primaverii a fost asfaltata acum cativa ani si ca gropile de acolo au aparut deoarece asfaltul are termenul de valabilitate expirat. Edilul a mai spus ca strada va fi refacuta, dar numai pe portiunea de cativa zeci de metri unde au aparut gropile care ating si 20 - 30 de centimetri.

 

Specialistii sustin ca drumul din Manastur a cedat atat de usor in urma zapezii cazute acum doua saptamani din cauza faptului ca asfaltul folosit era de proasta calitate, dar si deoarece primaria foloseste la deszapezire clorura de natriu, care afecteaza foarte mult carosabilul.

 

Strada Primaverii nu va fi refacuta integral prea curand deoarece nu este inclusa nici macar in programul de modernizare a 288 de strazi, inceput in anul 2006 si care va fi finalizat in 2010.

Comentarii Facebook