banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Primarul Horia Șulea răspunde acuzațiilor de abuz în serviciu. Șulea: DNA a spus că acuzațiile nu se susțin

   

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, este cercetat de procurori sub acuzația de abuz în serviciu.

 

Sursele Știri de Cluj precizează că plângerea vine de la un consilier PSD, cu toate că aprobarea fondurilor pentru deszăpezire a fost făcută de Consiliul Local Florești.

 

Legat de ultimele apariții din media, subiect care nu este o noutate, chiar eu făcând pe parcursul ultimelor luni mai multe referiri la respectiva lucrare penală, câteva mici clarificări

 

1. Într-adevăr pe numele meu și a altor 10-12 persoane este în lucru la procurori o lucrare penală privind un posibil abuz în serviciu. 

 

2. Eu opinez că lucrările de deszăpezire efectivă și actele premergătoare lucrărilor și cele post lucrări s-au desfășurat în spiritul și litera Legii. Procurorii deocamdată cercetează. Eventual, un judecător va face lumină. Dacă va fi cazul, abia aștept să îmi susțin cauza în fața unui judecător. 

 

3. Până la o sentință definitivă și irevocabilă, orice persoană este nevinovată. Procurorul doar acuză, el nu stabilește vinovății și nu înfăptuiește act de Justiție. Lucruri de care se pare că unii care deja m-au crucificat și găsit vinovat, au uitat. Dar, nota bene, dosarul încă nici măcar nu a fost trimis în judecată, ce să mai spunem de vreo sentință fie ea chiar și nedefinitivă. Dar, legea este de partea mea, așa că voi uza de ea în orice derapaj de la normele stabilite prin legislație. 

 

4. Mai mult, faptele cercetate acum de procuror au mai fost cercetate de DNA instituție care nu a constat absolut nici o ilegalitate. 

 

5. Pe principiul Paiul din ochiul altuia și parâma din ochiul propriu, în ceea ce-l privește pe deputatul Nasra, care îmi cere demisia de onoare, aștept cu nerăbdare să citesc zilele următoare cum Nasra are aceeași poziție față de primarii PSD din județ, față de parlamentari din partidul său cercetați penalși față de șeful său de partid, președinte al Camerei Deputaților, care este condamnat definitiv pentru fapte asimilate celor de corupție. De asemenea, îi reamintesc deputatului Nasra că până și pentru cei ce vor schimba din temelii Legile Justiției, o persoană este nevinovată până când un judecător stabilește definitiv și irevocabil altfel. 

 

6. În rest, legea este de partea mea, a oamenilor drepți, onești și cu coloană vertebrală, așa că voi uza de Lege când voi opina că asistăm la vreun derapaj de la normele bunei conviețuiri, a climatului de ordine și liniște publică necesar desfășurării normale a activității economice și social-culturale și promovarea unor relații civilizate în viața cotidiană, derapaj comis prin fapte care să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice.

 

Horia Petru ȘULEA – primar al comunei Florești”, a precizat primarul Horia Șulea.

coral1_1_1.jpg
19-1-2018, 22:21
31 vizualizări
3 comentarii
Sile20-1-2018, 17:29
Se stie se cunoaste ca acesta Sule vrea sa d-ea o lovitura se stat si impreuna cu alti nelegiuiti vor s-al d-ea jos pe Boc sa fiei ei aci stapani si jupani din Floresti. Deci atentie spornica si vigilenta maxima ca n-ui de gluma tot el tremete agitatori si tot felul de talhari, si violatori, si pedofilisti sa corupa tineretul si vrea sa duca Untold in Cetate la ei s-al iubeasca si pe iel clujeni si toti europeni care nu se vor mai gudura la Boc ci la el Mefisto, Jogoda , si ii va manipula grosier c-as populari prosti si nu prea stiu ei cum merg trebile pe la noi. Deci atentiune spornica c-ai baiu cit casa poporului si e grav
Burdujel20-1-2018, 16:27
Lol, daca aici cautati..sunteti tepari.
radu cluj 21-1-2018, 14:11
Apoi da ca scriu TZIGAN sa CIOARA SPURCATA ,,,altu lsa stearga ,,MODELEZE si sa scrie ciocarlie apoi FUTU-I libertate de exprimare ,,,MOARTE CIORILOR !!!!!

Cele mai citite ştiri din Social

2604 vizualizări
13-11-2018, 20:48
Cluj: Medicii de la UPU Cluj au fixat cu carton mâna ruptă a unei femei lovite de o mașină - FOTO» Vezi tot
2042 vizualizări
14-11-2018, 20:23
CLUJ: Un șofer RUPT de beat la volan a cauzat un accident și a băgat o persoană în spital FOTO» Vezi tot
1990 vizualizări
15-11-2018, 10:14
Ce a pățit un șofer clujean care și-a achitat parcarea prin SMS. Dorel de la Primărie l-a aranjat - FOTO» Vezi tot
1311 vizualizări
15-11-2018, 10:45
Sute de clujeni înşelați de un țepar imobiliar, care este tot în libertate. Ce justiție avem?» Vezi tot
1030 vizualizări
15-11-2018, 10:17
CLUJ: Cadavru descoperit în toiul nopții, pe marginea drumului» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?