Primarul Emil Boc, vizitat de bicicliștii din Viena, care fac un tur european - FOTO

 

Organizatorii turului ce strabate 15 tari europene, Crossover -"Cetateni si primari pe bicicleta", au ajuns la Cluj-Napoca.

 

Am avut placerea de a-i intalni la Primaria Cluj-Napoca pe tinerii urbanisti din Viena, care si-au propus sa calatoreasca peste 6.000 de kilometri pentru a promova o dezvoltare urbana prietenoasa cu biciclistii si schimbul de idei intre orasele europene, intre cetateni si autoritati (Pana acum s-au alaturat proiectului primari si cetateni din Viena, Sopron, Budapesta etc.).

 

Un oras modern este un oras care incurajeaza utilizarea mijloacelelor de transport alternative. La Cluj-Napoca urmarim ca din ce in ce mai multi cetateni sa aleaga transportul in comun si bicicleta in locul masinilor. Vom continua proiectele de modernizare a transportului in comun - innoirea parcului auto al CTP prin achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie noi, crearea de benzi dedicate transportului in comun si biciclistilor, implementarea sistemului de ticketing - extinderea sistemului ClujBike, precum si a retelei de piste de biciclete”, a scris Emil Boc pe Facebook.

Comentarii Facebook