banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Primarul Emil Boc s-a prezentat la muncă luni dimineața, la prima oră, și a condus ședința săptămânală.

   

Primarul Emil Boc s-a prezentat la muncă luni dimineața, la prima oră, și a condus ședința săptămânală.

 

E o mulțumire pentru care trebuie să o întorc pentru mai multă lume. Vreau să le mulțumesc încă o dată clujenilor din suflet pentru încrederea acordată. Spun cu toată sinceritatea și fără ipocrizie că atunci când câștigi te bucuri mai puțin pentru că îți dai seama ce responsabilitate apasă pe umerii tăi și a echipei pe care o reprezinți.

 

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest rezultat la Cluj pentru că eu, până la urmă sunt reprezentantul unei echipe și a unei administrații. Aceste lucruri nu sunt făcute doar de mine.

 

Vreau să mulțumesc și „furnicuțelor” din Primărie, furnicuțe vreau să o luați în sensul drăgălaș al cuvântului, adică acelor oameni care nu sunt văzuți dar care prin munca lor fac posibil ca acest Cluj să fie acolo unde este și să fie un oraș de forță în România dar și în Europa Centrală și de Est.

 

De asemenea, vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL Cluj, care au muncit intens, dar și colegilor din Consiliul Local și echipei de viceprimari, alături de care am muncit în ultimul mandat de 4 ani

 

Responsabilitatea pe care o simți în urma unui vot de reinvestire este cel mai important lucru. Am avut o ședință la 8 jumătate, ca de obicei în fiecare luni, și acesta a fost mesajul pentru ei. De mulțumire pentru munca depusă dar și de povara uriașă, de responsabilitatea care apasă pe umerii noștri de a nu-i dezamăgi pe oameni”, a spus Emil Boc la Realitatea FM.

 

Boc castiga un nou mandat la Cluj. Boc - 68.9 %, Anna Horvath - 10.9%, Buzoianu- 8.7 % -conform Exit-Poll IRES ora 21.00

coral1_1_1.jpg
6-6-2016, 10:59
12 vizualizări
42 comentarii
abc7-6-2016, 15:29
acum se vede cine l-a sprijinit si il sprijina pe utecistul sef , devenit brusc "anticomunist" . in niciun caz romanii , chiar daca-si iau nume romanesti .
Succesul şi liderul "travestit" !7-6-2016, 10:42
Goe sau Geo (postac undeva pe pagina) cum te-o chema eşti un prostălău ...si voi cei care îi numiţi "mitici" pe cei din sud, dovediti că nu sunteti decât niste ardeleni prosti, pentru că ardelenii destepti, îi consideră FRAŢI pe toti românii de pretutindeni....Ruşine vouă infatuaţilor din turma celor fără creier! Şi vă mai zic că Bocul (liderul UTC-iştilor în perioada comunistă a ţării şi acum mare liberal) pe care îl iubiţi atât de mult, a fost un premier anti-român şi o marionetă în mâna preşedintelui penal Băsău...Dacă liderul comuniştilor, ajuns acum mare liberal, corespunde criteriilor voastre "exigente", spuneţi-mi voi mie cine sunt adevăraţii comunişti?.... eu zic că unii lideri comunişti de atunci, au ajuns acum nişte ipocriţi "travestiţi" în haine liberale brătiene...şi voi vă aflaţi într-o gravă eroare, necunoscând nici istorie şi nici ce presupune o doctrină politică...Succesul Bocului nu provine din calităţile lui extraordinare pe care voi le exageraţi, ci din faptul că acesta nu a avut contra-candidaţi "beton" care să-l timită pe pitic la coşul de gunoi al politicii şi administraţiei publice.
Geo7-6-2016, 11:47
Putea sa candideze ponta sau firea ca nu aveau șanse în fata domnului Boc. Pt ca clujenii nu votează comuniștii și în mod special sudiști. Suntem altfel ce sa-I faci, noi cu vestul voi cu Turcia și Albania.
Geo7-6-2016, 11:53
Și nici un clujean nu recunoaște Bucureștiul ca fiind capitala tarii. Pt ca sunt oameni orgolioși . E o chestiune de timp pana la o "ruptura" dacă nu teritoriala cel puțin administrativa. Pt ca Clujul se dezvolta și nu mai accepta milogeala către București pt un buget satisfăcător.
NU separatismului şi extremismului!7-6-2016, 12:25
Cred că eşti de pe altă planetă şi să ştii tu oaie că nu toţi clujenii îţi împărtăşesc ideile tale separatiste şi extremistule ieşit din curul Bocului, mare lider UTC-ist, îmbracat acum în haine brătiene. Aşa că uşcheala limbricule şi pune-ţi pofta în cui, căci ÎMPOTRIVA separatismului teritorial o să fim mulţi ardeleni şi clujeni.
nicolae7-6-2016, 12:36
geo lingaule , clujenii nu l-au votat pe avortonul utecist boc . doar un sfert dintre ei l-au votat . boc este un comunist oportunist, unchiul lui a fost primul primar stalinist la rachitele si tot neamul lui a turnat la secu si a lins la partid. boc a lins tot ce-a putut inainte de 1990 ca sa faca si el o cariera si linge si acum ca sa-l sustina stapanii actuali. clujenii si majoritatea romanilor sunt scarbiti de scursurile numite oameni politici, o adunatura de oportunisti vanduti strainilor. dovada participarea slaba la vot . lingaul ceausist boc e ales de un sfert din electoratul clujean. geo lingaule, spor la lins !
serban7-6-2016, 12:46
"nicolae" inteleg ca i-ai lasat pe prosti sa voteze si ca nu te-ai dus la vot.... ce nu inteleg este .... de ce mai comentezi...daca erai barbat te luptai te straduiai si faceai "dreptate" aia teoretica pe care o crezi tu....
Dan7-6-2016, 14:32
Geo are dreptate, mulți clujeni nu accepta statutul de provinciali trăind intru oraș care se dezvolta continuu, oraș mult mai apropiat de Europa occidentala fata de sudiștiI balcanici. Sunt multe aspecte care ne diferențiază, dovada e faptul ca bucureștenii au votat trandafirii comuniști la fel ca toți sudiști iar clujul și transilvania a votat majoritar dreapta. Deci e diferența mare de viziune.
"Secera şi ciocanul" scrie pe Boc!7-6-2016, 18:29
Dane şi Goe, Bocul a fost mare lider UTC-ist, iar acum s-a travestit în veşminte liberale brătiene, ceea ce înseamnă că este şi un mare oportunist, fără onoare...eu văd doar interesul personal pe "persoană fizică", cum ar zice Vangelie....Pe fruntea Bocului nu sunt trandafiri, ci doar simbolurile trecutului său comunist "secera şi ciocanul"!
Eu zic că românul deştept, subliniază aspectele care ne apropie şi ne înfrăţesc si nu cele care ne diferenţiază...sunteţi nişte îngâmfaţi care vă credeţi etalon şi unitate de măsură...poate că sunteţi unitate de măsură, dar doar pentru a quantifica prostia imensă care zace în voi.
Bocu6-6-2016, 15:25
Va multumesc pentru urari si vom incepe! Tura a 2-a de reabilitat zona centrala pe 2016, adica ce a ramas de borduriat si dalat, ca nici pasarea din zbor sa nu poata trece pana prin noiembrie. Doreii de la firmele pretene is pregatiti de munca si manca, pauze lungi si dese. Si mai implementam cateva pubele subterane, cateva panselute la triplu pret, etc. In 2017 reancepem pe Memo,Motilor, Horea. Hai ca se poate, clujenii culturali si universitari.
Geo6-6-2016, 20:09
Astea mai prind peste 4 ani.
gicone6-6-2016, 20:14
primar ca boc nu a mai avut clujul vreodata si nu cred ca mai pupa asa ceva vreodata. pacat ca nu este cate un boc in fiecare oras ca altfel ar merge tara asta. tantalaiii de bucuresteni l-au dat afara de la parlament, le-a placut mai mult de ponta care are multe la activ.
@gicone6-6-2016, 22:35
Prosti mor dar prostia e nemuritoare, a? Ce a ajuns Romania de cand nu mai e BOC la carma Guvernului, of of..
gicorne7-6-2016, 5:45
Ca tine GICONE sunt votantii lu' piticu, prosti da' multi. Bucurestenii l-au dat afara de la Parlament, un exemplu de incultura si prostie, vai de noi, astia care traim in Cluj de generatii si trebuie sa induram asemenea lucruri, asemenea concitadini care ne hotaresc noua destinul mizerabil, prin vesnice santiere, prin blocaje, prin mizerie si viata scumpa. Asa sa va ajute Dumnezeu!
@gicorne7-6-2016, 8:54
miticii l-au trimis acasa pentru ca le incurca smecheria... ii fi si tu vreun MITICA?!?!?!
smecheria7-6-2016, 13:44
Bre balega puturoasa, cine la trimis din parlament? Tu stii cei ala Parlament si Guvern, mai scarna? Si voi mergeti si votati, nu aveti habar de chestii elementare, nu stiti nici in ce tara va aflati,ati inundat Clujul ca buda cand iese afara cu necazul aferent, ne infectati bai vinituri veninoase, sa va iasa Untlodul si porcariile Bocesti pe nas mitocani rancezi! De generatii traiesc in Cluj, si strabunicii si stra-stra clujeni, ca se rasucesc in mormant, animaleor analfabete!
xyz6-6-2016, 13:47
Cel mai mult imi plac papucii lui Boc ! Oare n-are bani sa-si cumpere o pereche mai de doamne ajuta?
1236-6-2016, 13:50
i-a fost jena sa cumpere de la magazinul pentru prescolari
xyz6-6-2016, 14:37
Marimea 34 nu se mai produce !
Dan7-6-2016, 2:29
Trebuie sa tragi o luna în depozitul kaufland sa Îți permiți pantofii aia. Spor!
Calin6-6-2016, 13:32
Sper sa il infunde cat de curand si pe Boculetz. DNA-ul deja e pe familia Tise...
gicone6-6-2016, 20:15
Nu are cu ce bre, ca omul e sincer si nu doar ca e sincer dar a facut treaba buna la Cluj, nu degeaba e la al 3-lea sau al 4-lea mandat. Si inca a castigat fara drept de apel, semn ca omul isi face bine treaba
Geo6-6-2016, 12:48
Respect domnule Boc. 7 din 10 clujeni va sunt alături. Restul se supun majorității covârșitoare. Omul cu mesajul votați boc care va denigra a fost găsit spânzurat în pădurea Hoia. Dumnezeu sa îl ierte.
Profu6-6-2016, 13:48
Stii de ce e bine sa inveti ? Ca sa nu ramai prost . Poate tu ai incercat dar n-ai reusit nicicum, in acest caz nu e vina ta. Adevarul e ca limbile le poti trage si daca esti prost.
Max6-6-2016, 13:54
Cu tot respectul, majoritatea covârşitoare e de cealaltă parte. Să nu uităm că l-au dorit pe Boc 70% din cei 30% care s-au preyentat la vot. Ies cam 2 din 10...
Alex6-6-2016, 14:16
@Max: Cei 70% care nu s-au prezentat la vot nu au dreptul de a comenta ceva. Daca doreau sa faca ceva, trebuiau sa isi miste fundul de pe canapele si sa isi anuleze votul. Atunci Boc nu mai avea 69 %, ci mult mai putin, si se vedea ca, cetatenii din Cluj nu sunt multumiti de candidati. Asa, stand acasa, si nedorind sa isi foloseasca dreptul de vot, 4 ani de zile trebuie sa inghita. 4 ani pentru 15 minute cat le lua sa puna stampile pe toate chenarele. Asta e.
Max6-6-2016, 15:02
@Alex, ai dreptate. Ăsta e alt aspect al problemei, și destul de grav. Voiam doar să zic că nu e cazul să se împăuneze „cel mai iubit dintre clujeni”. Oricum se vede că cetățenii nu-s mulțumiți de candidați, nici n-au de ce. Unii, foarte puțini, par mulțumiți de Boc. În țara orbilor, chioru-i împărat. Dar, repet, nu e o victorie zdrobitoare, ci una jalnică. Nu că ar conta...
Boc isi bate joc @ Geo6-6-2016, 15:45
Care 7 din 10 clujeni?

Din 100% cetateni cu drept de vot, au iesit doar 40%, iar din cei 40% aproximativ 70% au votat cu Boc.
Asta inseamna aproximativ 25% din clujeni.

Deci care 7 din 10 clujeni ma retardat care nu stii aritmetica de clasa a 6-a?

Asta e nivelul de intelect ar votantilor Boc, voi singuri demonstrati ca sunteti retardati.
Boc isi bate joc @ Alex6-6-2016, 15:55
Intr-o oarecare masura ai mare dreptate.
Daca ieseau toti cetatenii si anulau voturile, procentul lui Boc scadea, dar oricum ar fi castigat.

Chiar si prin faptul ca lumea n-a iesit la vot se poate vedea nemultumirea populatiei, crezi ca Boc nu stie asta?
Iar daca prin absurd ar fi iesit cetatenii in masa la vot si anulau voturile scazand procentul lui Boc, crezi ca si-ar fi dat demisia dupa ce ar fi castigat?
Chiar crezi ca e om de onoare sa-si dea demisia vazand cum populatia si-a anulat voturile si procentul lui e mic?
Poate demisiiona si acum daca are onoare, procentul lui oricum e foarte foarte mic, iar el stie ca ceilalti n-au iesit la vot fiindca nu aveau cu cine sa voteze.
Isi da demisia?
Banuiesc ca nu :)

Asadar, desi ai mare dreptate, tot nu cred ca ar fi folosit la ceva.
Daca am fi condusi de oameni integri si cu onoare, atunci poate ar fi alta poveste.
Marta6-6-2016, 18:14
Coiu Boc ar trebui să fie pus pe viața si poate și post mortem pentru Clujul de tampiți. E mai simplu... ca acest handicapat din Rachitele sa-i bată joc ever de proști... Asta merita Cluju
https://forumwebtop.wordpress.com/2016/06/05/cum-iesit-iar-primar-boc/
@ gicone6-6-2016, 21:04
gicone esti prost clar. Cum poti sa zici ca au iesit oamenii la vot in procent mare ba? :)))
Geanina6-6-2016, 21:51
https://forumwebtop.wordpress.com/2016/06/06/boc-va-asigura-trecea-la-autonomia-transilvaniei/
leroy7-6-2016, 1:05
consider ca cine nu s-a dus la vot si-a dat votul lui Boc.
@ leroy7-6-2016, 2:38
consider ca cine nu merge la coorve, merge la mama lui leroy fiindca e mai ieftin, daca tot e sa consideram asa aiurea
vasi6-6-2016, 12:17
oricum tot in puscarie ajungi bocule . bafta la furat in continuare !
gicone6-6-2016, 20:24
nu o sa ajunga nicaieri. omu si-a facut treaba bine, nu e acuzat de niimic. daca ar fi furat nu ar fi mers pe strada fara bodyguarzi si pe jos fara masina. daca ar fi furat era cu masina smechera ca ponta si cu 10 bodyguarzi langa el. omu nu are nicimic pe constiinta, eu l-am intalnit de vreo 4 ori pe strada, de 2 ori era doar cu sotia, o data singur si o data cu un copil. omu nu se teme, stie ca nu a facut nimic rau, deci e liber si va fi liber.
gicone idiotul6-6-2016, 21:05
gicone e atat de prost incat nu vede ca bodyguarzii sunt in civil :))
scuby7-6-2016, 1:47
ma idiotilor nuy zice nimeni sa nu furi si nu te condamna nimeni ca mai faci cate o manevra ... dar fa cevasi pentru oras nu fura tu tot.... nu e tot un c**** daca furi asa de 2 degete sau iti bagi mana pana la umeri in sac si furi tot ... gen moldova si oltenia unde mor aia de foame ... si nu mi mila deloc de ei vreau sa ii vad cum mor ca potarnichile .. ca sa se curete romania de idioti !!!! BRAVO BOC !!! inca 20 de ani de acum inainte
xyz6-6-2016, 11:33
Felicitari dle Boc. Sa speram ca o sa faceti mai multe decat pana acum si o sa va dati mai mult interesul ca sa ne mearga bine si noua, nu numai VOUA
gicone6-6-2016, 20:21
despre ce vorbesti? eu consider ca boc a facut o tona pentru orasul meu. clujul s-a schimbat, e arhicunoscut de cand e boc primar. sunt sute de evenimente anual, care atrag turisti, totul s-a modernizat.
gicone6-6-2016, 20:21
tu ce astepti de la el sa iti bage in traista ? pune mana si munceste.
Primaru'6-6-2016, 22:16
Gicone cari maine niste moloz? Iti dau un newmarkt.

Cele mai citite ştiri din Social

2084 vizualizări
13-11-2018, 20:48
Cluj: Medicii de la UPU Cluj au fixat cu carton mâna ruptă a unei femei lovite de o mașină - FOTO» Vezi tot
1745 vizualizări
14-11-2018, 20:23
CLUJ: Un șofer RUPT de beat la volan a cauzat un accident și a băgat o persoană în spital FOTO» Vezi tot
457 vizualizări
14-11-2018, 21:51
Cluj: Grătar în mansardă. Așa iau foc clădirile - FOTO» Vezi tot
405 vizualizări
14-11-2018, 16:37
Trei zile cu promoții de până la 80%, de Black Weekend, la Iulius Mall Cluj» Vezi tot
400 vizualizări
14-11-2018, 11:26
Șeful autostrăzilor din Cluj, Radu Băruță, a fost DEMIS» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?