Primaria monteaza aparate de fitness in toate cartierele Clujului. Vezi in ce zone!

Primaria Cluj a anuntat ca in aceasta vara va da in folosinta inca sapte spatii cu aparate de fitness.

 

Potrivit unui comunicat al Primariei, in aceasta vara vor fi inaugurate sapte astfel de locuri, in Parcul Lacramioarelor, Parcul Primaverii, baza sportiva Unirea, Complexul Perla, malul Somesului in Grigorescu, Cetatuie si la Expo Transilvania.

 

In cartierul Gheorghieni, exista deja astfel de aparate in parcul Detunata, iar pana la 1 iunie vor fi date in folosinta altele in parcul Lacramioarelor.

 

In Manastur, functioneaza deja aparatele in Plopilor, iar in noul parc din zona Mehedinti-Parang vor fi amplasate astfel de aparate pana la 1 iunie, in parcul Primaverii pana la 1 iulie. Pana in 15 august si la baza sportiva Unirea vor fi puse astfel de aparate.

 

In Zorilor, aparatele vor fi montate pana la 1 iulie in apropierea complexului Perla, iar in Girgorescu vor fi amplasate pana la 1 iunie pe malul Somesului.

 

Aparatele fitness din Gruia- zona verde de pe Cetatuie, din Marasti- zona Expo Transilvania si din cartierul Intre Lacuri- parcul din zona strazii Tulcea vor fi montate pana la 1 iunie.

Comentarii Facebook