Primăria Cluj vrea să închidă clubul Janis: S-au demarat procedurile legale


Tot mai mulți clujeni care locuiesc în centrul orașului se plâng constant că sunt deranjați de volumul muzicii de la clubul Janis din Piața Unirii.

Aceștia cer Primăriei să găsească o soluție cât mai rapid.

Va rugam inca odata sa ne salvati de la distrugere!Problema noastra se numeste Janis!In acest weekend a fost dezastru muzica a mers la intensitate maxima si acum la fel! Suntem epuizati psihic de 6 luni nu a fost o noapte sa fim linistiti!”, se plânge o femeie pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au anunțat că au pornit procedura legală de a suspenda activitatea localului încă de la sfârșitul lunii noiembrie.

S.C. Biblioteca House S.R.L. („Janis”) nu a respectat deciziile de suspendare a activitatii dispuse prin procesele-verbale de constatare a contraventiilor incheiate in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 republicata, prin urmare s-a demarat procedura legala pentru emiterea unei ordonante presedintiale in vederea suspendarii activitatii de cafe-bar desfasurata in imobilul din Piata Unirii nr. 19. In acest sens s-a inregistrat Dosarul nr. 25470/211/24.11.2014 la Judecatoria Cluj-Napoca. Dupa emiterea unei sentinte judecatoresti definitive se va actiona in conformitate cu aceasta”, au transmis reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook