Primaria Cluj sustine ca strazile orasului au fost deszapezite cu 570 de tone de material antiderapant intr-o noapte. Au ajuns si pe strada ta?

Potrivit reprezentantilor Primariei Cluj, in noaptea de marti spre miercuri s-au folosit 568 de tone de material antiderapant pe strazile din oras.

 

Cele doua firme care sunt responsabile cu deszapezirea, Rosal Grup si Bratner Servicii Ecologice, au intervenit de marti, de la ora 16.00, pana miercuri, la ora 5.00, cu 21 de utilaje pentru combaterea zapezii si ghetii, potrivit unui comunicat al primariei.

 

Firmele au folosit 568 de tone de material antiderapant, in timp ce in noaptea de luni spre marti au utilizat 753 de tone.

 

"Interventiile s-au facut cu prioritate pe strazile cu gradul de urgenta I, pe care s-au facut 3 interventii, dupa care s-a trecut cele de urgenta II si III, pe care s-au realizat cate 2 interventii. In programul de deszapezire sunt cuprinse 639 de strazi - dintre acestea 211 sunt in urgenta 1, 231 in urgenta 2 si 197 in urgenta 3", se arata in comunicatul Primariei Cluj.

Comentarii Facebook