Primaria Cluj Napoca monteaza "tepi" la intrare in Parkingul din Manastur! Sunt vizati smecherii care nu tin cont de nicio regula

 

Primaria Cluj Napoca va monta "tepi" in asfalt la intrare si iesire din parkingul din Manastur, de pe strada Primaverii. Sorin Apostu a declarat ca exista plangeri ca soferi confunda iesirea cu intrarea si se produce "confuzie".


"Daca vii din parking ele coboara, daca vii din partea cealalta ele sunt sus si risti sa isi spargi rotile. Consideram ca in acest fel rezolvam si probleme cetatenilor din cartierul Manastur, care spuneau ca unii intra pe sensul de iesire, altii intra si nu au abonament si ocupa locurile. In felul acesta problema va fi rezolvata incepand cu data de 15 noiembrie, pe baza buletinului si a abonamentului cetatenii pot veni sa isi ridice cardurile de la primarie", a declarat primarul Sorin Apostu.


Edilul a mai spus ca sistemul va fi implementat si in alte zone unde se confunda iesirea cu intrarea.

 

"Sistemul a fost achizitionat de la firma Amano Japonia si costa 550 de euro. Este un sistem luat din straiantete si la toate intrarile care si va fi pus si un indicator: 'Intrarea interzisa posibila distrugerea cauciucurilor'", a mai spus primarul Sorin Apostu.

Parcarea supraterana din Manastur a fost data in folosinta in august. Parkingul de pe strada Primaverii are 6 niveluri, 490 de locuri de parcare si investitia facuta de primarie s-a ridicat la 17 milioane de lei.
 

Comentarii Facebook