Cantina Primariei Cluj face catering

Cantina Primariei va incepe din luna februarie sa lucreze in regim de catering. Conducerea Cantinei estimeaza ca serviciul va putea deservi in primele luni circa 500 de comenzi zilnic.

 

Directorul Cantinei, Gheorghe Visan, a declarat ca s-a terminat deja tiparirea pliantelor cu ofertele noului serviciu. Acesta ar putea incepe sa functioneze de luna viitoare.

 

La Cantina Primariei se gatesc zilnic peste 1.000 de portii de mancare. Meniul special pentru catering va contine cate patru tipuri de ciorbe si tot atatea de felul doi. Conducerea spera in acest fel sa schimbe perceptia oamenilor, care considera Cantina Primariei exclusiv un serviciu social. Pentru acest lucru, in ultimii doi ani s-au facut investitii in modernizarea instalatiilor de peste 200.000 de euro.

 

"E concurenta mare pe piata, dar noi vom castiga pentru ca avem cel mai bun raport calitate-pret", a declarat Gheorghe Visan.

 

Cantina deserveste, in acest moment. peste 400 de asistati social, care primesc aici cate o masa calda zilnic. Alti cateva sute de pensionari au acces la meniuri complete cu reducere, care costa doar 6 lei. Pentru ceilalti clienti, un meniu complet porneste de la 10-12 lei.

 

Anul trecut, Cantina Primariei avea zilnic incasari de 10.000 de lei, iar in acest an se estimeaza cel putin mentinerea veniturilor la acelasi nivel.

 

 

 

 

Comentarii Facebook