Primaria Cluj cere Consiliului Judetean sa retraga licenta de transport pentru firma al carei sofer a batut un calator in statie

Reprezentantii primariei sustin ca firma MV Trans nu este la prima abatere. In cursul acestui an, transportatorul a fost amendat de 15 ori pentru incalcarea legislatiei.

 

"In urma evenimentelor inacceptabile care s-au produs in ultima saptamană am solicitat Consiliului Judetean sa analizeze posibilitatea retragerii licentei de transport pentru acest operator, care, dupa felul in care isi trateaza clientii, nu are ce sa caute pe piata serviciilor clujene de transport de persoane", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Reprezentantii primariei sustin ca operatorul de transport nu se afla la prima abatere, avand in trecut o serie de sanctiuni. In cursul anului 2010, au fost aplicate 15 sanctiuni in valoare de 150.000 de lei pentru utilizarea de catre operator a statiilor RATUC, in ciuda faptului ca statiile aprobate pentru traseele preorasenesti sunt altele decat cele ale retelei de transport urban calatori.

 

Reprezentantii primariei sustin ca licenta de transport pentru aceasta companie a fost eliberata de Consiliul Judetean. MV Trans detine o astfel de licenta pe traseul Cluj-Apahida, valabila pana la data de 30 iunie 2011.

 

Un sofer al firmei a fost filmat in urma cu cateva zile in timp ce lovea cu pumnii si picioarele un calator. Reprezentantii firmei de transport sustin ca soferul in cauza a fost sanctionat cu 10% din salariu.

Comentarii Facebook