Primaria a lansat site-ul de promovare a orasului visitcluj.ro! Vezi cat a costat

 

Primaria Cluj a lansat site-ul visitcluj.ro, pentru promovarea orasului si a evenimentelor organizate pe parcursul anului.

 

"Am primit multe solicitari din partea clujenilor ca primaria sa aiba un site care sa cuprinda toate evenimentele din oras. Asa am facut visitcluj.ro. Acesta va cuprtinde informatii despre TIFF, programul cinematografelor si alte recomandari pentru petrecerea timpului liber", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Site-ul este in limba romana, dar autoritatile sustin ca in scurt timp informatiile vor putea fi citite si de straini in engleza, franceza, germana si maghiara.

 

Portatul prezinta un isctoric al orasului, dar si imagini video si foto din Cluj. Ce poti face?, Unde poti sta? sau Atractii turistice sunt alte rubrici ale site-ului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Update:

Reprezentantii primariei Cluj Napoca au declarat casite -ul a fost creat de IT -istii de la Biroul de Turism din cadrul administratiei locale, iar primaria plateste numai hostingul.

Comentarii Facebook