Preturi de criza la Scoala Populara de Arte din Cluj: 450 lei/an cursul de canto si 150 cel de dansuri populare romanesti

Taxele percepute pentru un an de studiu la Scoala Populara de Arte din Cluj au fost reduse cu 25%, pentru cresterea gradului de acces al clujenilor la viata culturala.

 

?Consideram ca e de datoria noastra, mai mult decat oricand, sa facilitam accesul la cultura si educatie al tuturor celor interesati. Apreciem ca punerea in valoare a talentului artistic sau cultivarea acestuia nu trebuie restrictionata de taxe excesiv de mari sau care depasesc posibilitatea de a fi suportate de catre iubitorii de cultura si cunoastere. Prin reducerea de taxe propusa ne aducem, odata in plus, contributia la dezvoltarea activitatilor culturale din judet", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, in subordinea caruia se afla Scoala de Arte.

 

Astfel, de la 1 octombrie 2010, cel mai ieftin curs, cel de dans popular romanesc, costa 150 de lei pe an. Cursul de design vestimentar costa 375 de lei, cel de grafica si arta fotografica 275 de lei, cel de pictura va costa 375 de lei, iar cel mai scump, cursul de canto, va costa 450 de lei.

 

Foto: scoaladearte.ro

Comentarii Facebook