Pretul parcarilor se modifica. Abonamentele pentru parking - urile din cartiere incep de la 110 lei si ajung la 840 de lei



Abonamentele pentru parking - urile din cartiere, administrate de primaria Cluj-Napoca, ar urma sa coste de la 110 lei si pana la 840 de lei. Tarifele trebuie insa aprobate si de Consiliul Local, pentru a intra in vigoare.

Potrivit unui proiect de modificare a Regulamentului de exploatare a parking - urilor din cartiere, care va fi supus aprobarii Consiliului Local in 15 iunie, un abonament intr-un parking de cartier pentru o persoane fizica ar urma sa coste 110 lei si pentru o persoane juridica 840 de lei. Aceste preturi sunt valabile pentru riverani.

Abonamentele la terasa sunt mai ieftine, costa 65 de lei pentru o persoane fizica si 225 pentru una juridica.

Noile tarife nu se aplica celor care au incheiat deja contracte cu primaria pentru inchirierea unui loc de parcare. Proiectul va fi dezbatut de consilierii locali si vizeaza in special parkingul din Manastur care este aproape finalizat, dar si alte constructii pentru parcari care vor fi ridicate in cartierele din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook