Preoteasa din Cluj bătută de preot e nemulțumită de decizia judecătorului: Preotul să stea la 3 metri de ea

 

Preotul clujean care este acuzat de soție că o bate a primit un ordin prin care nu are voie să se apropie la mai mult de 3 metri de preoteasă. Soția este nemulțumită. 

 

Preotul Remus Tegezșiu a fost informat că soția lui, medicul de familie Anca Tegzeșiu a depus recurs și cere ca preotul să fie evacuat din locuința care aparține unei fundații a Bisericii Greco Catolice, nefiind proprietatea celor doi soți. 

 

Acea distanță de trei metri permite oricând pârâtului (n.n. – Remus Tegzeșiu) să mă agreseze în continuare. Pentru că dacă nu o face direct, cu propriile mâini, are posibilitatea să o facă cu diferite obiecte sau chiar să ajungă într-o fracțiune de secundă la mine. Ordinul de protecție, așa cum a fost dat, nu înlătură, prin măsura concret adoptată, riscul ca subsemnata să mai fiu agresată”, scrie Anca Tegzeșiu în cererea de recurs. 

 

Femeia spune că judecătorul nu a ținut cont de probele ei. ”Nu mi se poate cere ca viața mea de până acum să se reducă la adunarea de probe”, a declarat preoteasa. 

 

Ea pretinde că a fost agresată în 22 iulie, moment în care și-a pierdut cunoștința. 

 

Femeia este furioasă și pe judecător, care a precizat că ar fi putut face mai multe pentru a-și salva căsnicia. ”Nimic mai adevărat. De câțiva ani merg la psiholog, am participat la ședințe de consiliere organizate de biserică, am apelat la biserică în speranța de a rezolva această problemă, toate sunt elemente semnificative. În pun întrebarea retorică unde ar fi trebuit să plec cu trei copii ca să nu dau dovadp în opinia instanței că sunt o persoană interesată de avere”, încheie Anca Tegzeșiu.

 

Cine e preotul clujean acuzat că își bate nevasta? Judecătorii i-au interzis să se mai apropie de ea

Comentarii Facebook