Miercuri 24 Aprilie

Premierul Emil Boc va petrece Revelionul la o pensiune din Cluj

Emil Boc petrece Revelionul la Cluj, dupa ce de Craciun a fost la socrii, la Brasov. Premierul va fi la miezul noptii in Piata Avram Iancu, unde va urmari alaturi de oamenii stransi in fata Teatrului National, focul de artificii.

Dupa ce va ciocni o cupa de sampanie cu cei stransi in piata, premierul va petrece mai departe pana dimineata la pe pensiune , alaturi de familie si de alti membri de partid.

 

"Vom petrece ca in familie pentru ca e o sarbatoare importanta. Voi fi cu familia, dar si cu primarul Sorin Apostu si cu alti membri ai PD-L Cluj, colegi cu care am reusit sa fac lucruri foarte frumoase. Profitam de momentul acesta pentru a ne mai intalni, lucru foarte rar in ultima vreme", a declarat prmierul Emil Boc, dupa ce a vizitat Centrul de Ingrijire a Varstnicilor din Cluj-Napoca.

Cel mai probabil, in zilele urmatoare premierul va merge si pana la Rachitele, in satul natal, pentru a se intalni cu parintii si fratele sau, Ioan. Emil Boc este asteptat cu sufletul la gura, deoarece nu a fost acasa de Craciun, asa cum obisnuia in fiecare an.

Comentarii Facebook