Premierul Emil Boc si-a folosit "muschii" pentru a inaugura centura Bulevardul Muncii-Apahida VIDEO

Premierul Emil Boc a inaugurat centura Bulevardul Muncii-Apahida fara sa taie o panglica, ci a mutat, simbolic, semnul care interzicea accesul masinilor pe sosea.

 

Criticat de oamenii politici din Opozitie pentru numeroasele taieri de panglici la care participa, premierul Emil Boc a gasit o alta modalitate de a da in functiune centura bulevardul Muncii-Apahida.

 

Seful Guvernului a mutat, simbolic, semnul de circulatie care interzicea accesul masinilor pe noua sosea de centura. "Aceasta varianta de ocolire a Clujului va scoate traficul greu din municipiul Cluj-Napoca dinspre nordul municipiului si ii va scapa de acest cosmar pe clujeni. Pana in toamna, vom finaliza si lucrarile la centura Valcele-Apahida, care va scoate in totalitate traficul greu din municipiu. Sa fie intr-un ceas bun!", a spus Boc.

 

Premierul a fost intampinat la inaugurare de oamenii din Apahida, care si-au cedat terenurile pentru constructia centurii, dar inca nu au fost despagubiti de catre stat, dar si de subcontractori ai Bechtel, nemultumiti ca nu si-au primit banii de la constructorul autostrazii Transilvania.

 

Centura de ocolire are 4,5 kilometri lungime si a costat peste 6 milioane de euro. Limita de viteza pe centura va fi de 80 de kilometri la ora.

 

 Vezi si...

Emil Boc a vizitat "Cluj Arena" VEZI cum arata stadionul VIDEO si FOTO

Sala Polivalenta a Clujului va fi gata pana in luna mai 2012. VEZI stadiul lucrarilor VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook