Povestea de succes a Peditel 1791 are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua! Cum putem dona

 

Echipele de gardă de la Peditel 1791 ajută anual zeci de mii de copii din România, care nu pot ajunge la camerele de gardă ale spitalelor. 

 

Povestea Emei, poate fi povestea ta!

 

Sambata, 4 iunie, ora 2,30 noaptea. Miruna este singura acasa cu Ema, fetita ei de 11 luni, care a facut pentru prima data febra foarte mare. Miruna nici nu stie cum se masoara corect febra unui bebelus…

 

Marius, sotul Mirunei ajunge acasa astazi pe la prânz, dint-o delegatie care a durat peste 10 zile.

 

In linistea noptii, Miruna isi simte bataile sacadate ale inimii, tot mai puternice. E speriata. Daca e grav? De ce arde asa rau? Cu cine sa vorbeasca? Cine s-o linisteasca?  Bunica Emei, medicul Emei, dar cum sa-i deranjezi la ora asta…?

 

Nici macar pe Carmen, sora mai mare a Mirunei care are un baietel de 8 ani si a trecut Prin asta, stie ce este ingrijorarea, neputinta, oboseala cronica si frica de tot ce e mai rau...

 

Nedormita, panicata, pe jumataTe in pijamale si cu un pardesiu de vara pe deasupra, cu Ema imbracata in fuga si cu bagajul de spital pe un umar, Miruna chiama un taxi si, in 15 minute infinite, ajunge la camera de Garda a unui mare spital universitar. Si, pentru ca de ieri este epidemie de E-coli, s-a instalat carantina si toti copiii sunt vazuti in policlinica spitalului.

 

Miruna a asteptat 4 ore ca medicii sa o consulte pe Ema si sa-i recomande antitermice.

 

Aceasta este o poveste reala din vara lui 2013.

 

Ema este unul dintre cei peste 550,000 de copii care ajung anual in camerele de garda la Urgente, la nivel national, fara sa aiba probleme medicale urgente. Doar boli specifice varstei.

 

Ema impreuna cu peste 95% dintre copiii care ajung la UPU nu prezinta o urgenta medicala.

 

In 2014, din dragoste pentru copii, din dorinta de a ajuta si a fi un suport medical non stop pentru parinte, din grija pentru sanatea copiilor, din necesitatea eficientizarii si imbunatatirii serviciilor medicale publice, dar si pentru educare si informarea parintilor, s-a nascut primul serviciu medical prediatric prin telefon non stop PEDITEL 1791.

 

Din iunie 2018 PEDITEL 1791 poate fi apelat de oriunde din lume, la +40377771111.

 

Astazi, Ema este unul dintre cei peste 124,000 de copii ajutati de medicii Peditel 1791 cu empatie, calm, rabdare, dedicare si profesionalism. 

 

Prin increderea oferita de catre parinti, am ajuns cea mai aglomerata linie de garda. Lunar peste 1.500 de parinti nu pot lua legatura cu noi, datorita existentei unu medic/ garda.

 

Prin implicarea ta, impreuna vrem sa ajungem pana in cel mai indepartat coltisor din Romania, sa oferim tuturor copiilor, sansa unui serviciu medical de calitate, indiferent daca s-au nascut in centrul Bucurestiului sau intr-una din cele 380 de localitati rurale fara medic.

 

Avem sansa sa facem Romania bine si poate, un copil ajutat azi, va fi viitorul tau angajat.

 

Fa o fapta buna, ajuta-i tu pe cei 1.500 de copii care asteapta si nu reusesc sa fie sfatuiti de medicul Peditel 1791. Viata si sanatatea unui copil ne costa 10 lei, mai putin decat o cafea. Dar poate face diferenta in bine.

 

Echipa medicala Peditel 1791 iti multumeste”.

 

Vezi AICI cum poți dona.

Comentarii Facebook