Poveste cu final fericit pentru o clujeancă de 81 de ani dispărută de acasă VIDEO


Poveste cu final fericit pentru o femeie de 81 de ani din localitatea Rugășești, care dispăruse de acasă de joi noaptea. Polițiștii au fos tanunțați de dispariția acesteia abia sâmbătă dimineața, dar au reușit să o găsească în viață.

Femeia locuieste singura intr-o casa izolata langa o padure din localitatea Rugasesti. Joi seara a vorbit la telefon cu unul dintre fiii ei aflati la Cluj-Napoca, iar dupa aceea, nimeni nu a mai reusit sa dea de ea. Satenii au cautat-o neincetat, iar in aceasta dimineata a fost anuntata si politia, scrie dejeanul.

Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii pentru a începe căutările, însă după ceva timp au solicitat intervenția pompierilor pentru a o căuta într-un iaz din apripiere, gândindu-se la ce e mai rău.

Din fericire, femeia a fost găsită de câinii unui cioban care își păștea oile în zonă. Aceasta era conștientă, într-o râpă aflata la aproximativ 2 kilometri de casa.
Din cauza varstei inaintate si a terenului accidentat, batrana nu a mai reusit sa iasa singura, astfel incat a asteptat ca cineva sa o gaseasca. Inainte de a porni de acasa, si-a luat cu ea o farfurie si o cana cu mancare, dar nu a reusit sa le explice rudelor si politistilor unde a vrut sa ajunga.

Femeia a fost consultat de medicii de pe ambulanță, dar se afla într-o stare buna. Aceatsa a fost dusă la spital pentru a i se efectua un control amănunțit.

Comentarii Facebook