Poștaș jefuit în Turda de mai multe persoane. Cât au furat hoții?

 

Polițiștii clujeni au reușit să rețină patru suspecți în cazul potașului jefuit în Turda, în 23 mai. 

 

Oamenii legii au făcut 4 percheziţii domiciliare marți dimineața, în judeţul Cluj, la locuințele celor implicați în acest caz. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din I.G.P.R..

 

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, beneficiind de suportul specialiştilor Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au descins la 4 locuinţe din judeţulul Cluj, respectiv 2 din municipiul Turda şi 2 din comuna Mihai Viteazu. În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, poliţiştii au percheziţionat locuinţele suspecţilor, fiind identificată o parte din suma de bani sustrasă de la un factor poştal.

 

În fapt, la data de 23 mai a.c., un factor poştal, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. După deposedare, suspecţii au fugit cu un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

În urma investigaţiilor au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea faptei, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

 

Patru persoane au fost conduse la audieri, urmând ca la finalizare să fie propuse măsuri legale.

 

Conform unor surse, poștașul a fost jefuit de suma de 26.000 de lei.

Comentarii Facebook