Social

Portret imens al Regelui Mihai, instalat pe Bulevardul Eroilor - FOTO

   

Un portret al Regelui Mihai a fost instalat pe Bulevardul Eroilor, din Cluj-Napoca, unde se țin și slujbă religioasă.

 

Monarhiştii clujeni au amplasat un portret imens al Majestăţii Sale Regelui Mihai I în centrul Clujului, pe Bulevardul Eroilor, în zona statuii Lupa Capitolina. Portretul are 12 metri pătraţi şi include chipul Regelui, precum şi câteva citate reprezentative pentru gândirea sa morală şi politică. Evenimentul este realizat de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei şi Clubul Monarhiştilor Clujeni.

 

De la ora 18.00, clujenii sunt invitaţi să îi aducă un ultim omagiu celui care a fost Regele Mihai I. Majestatea Sa a fost pomenit în toate bisericile ortodoxe şi greco-catolice din Transilvania.

coral1_1_1.jpg
7-12-2017, 10:48
18 vizualizări
2 comentarii
Unu7-12-2017, 14:16
Să nu ne mai tot fandosim – fostul rege Mihai (căci a abdicat), nu a fost omul potrivit pentru acele momente: a predat țara eectiv bolșevicilor, odată cu jumătate din efectivele armatei Române, a cărei CAPITULARE la 23 August, a dus la luarea ca prizonieri și uciderea a zeci, poate sute de mii de militari români.
Armistițiul a fost semnat abia după ce trădarea fusese înfăptuită. Apoi și-a luat averile și s-a cărat din țara predată comuniștilor. Ambasadorii american și britanic, se minunau de cele ce se întâmplă, cpci nu exista se pare un plan dinainte făcut de sacrificare a României, ci se miza pe faptul că va rămâne o democrație legată de occident.
Ce spunea Gen. Platon Chirnoagă, despre acordarea de către Stalin a ordinului Victoria cu diamante, cea mai înaltă distincție a URSS, lui Mihai – una dintre răsplățile trădării sale:
„În noaptea de 23 August, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii (…) De fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova. (…) Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare şi nu un armistiţiu. Exista aici un rege care îşi preda armata duşmanului. În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbukhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice”. Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!” – General Platon Chirnoaga, șef-adjunct al Statului Major al Armatei a III-a pe Frontul de Est”.
TotEu9-12-2017, 6:28
UNU esti prost de puti! Ma-ta aia comunista te-a mai invatat alte tampenii?
1. Rusii ne faceau praf (ca de aia au ocupat primii Berlinul).
2. Romania ar fost dezmembrata total.
3. Armata a 9-a special facuta pentru a ocupa Basarabia si a taia petrolul pentru nemti avea 7 corpuri de armata per total mai numeroasa si mai dotata decat eram noi
4. Toate matrapazalcurile au fost facute de americani+englezoi+Stalin
5. Epurarile si crimele de razboi de rusi
6. N-a plecat decat cu hainele de pe el.
Pune mana si citeste si nu mai manca ca.ca.t comunist

Cele mai citite ştiri din Social

3671 vizualizări
24-9-2018, 21:59
Surse: Pe noua autostradă a Clujului s-ar putea circula în această săptămână» Vezi tot
2641 vizualizări
24-9-2018, 13:42
Apartament din executări lângă Cluj-Napoca: 45.000 EUR / 65 de mp. Reducere de 15% - FOTO» Vezi tot
2316 vizualizări
25-9-2018, 8:02
Autoturism incendiat pe strada Aurel Suciu - VIDEO» Vezi tot
2235 vizualizări
24-9-2018, 15:33
”După un an de Cluj” un bucureștean a ajuns la aceste concluzii» Vezi tot
1461 vizualizări
18-9-2018, 14:18
Imagini șocante cu drogați într-un oraș din Cluj. Tineri care par POSEDAȚI - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?