Porţi Deschise la Transylvania College, în perioada 7-11 ianuarie

 

Transylvania College își deschide porțile pentru copiii clujeni, în perioada 7 - 11 ianuarie, și le oferă oportunitatea să devină, pentru câteva ore sau chiar pentru o întreagă săptămână, elevi ai singurei scoli acreditate Cambridge din afara capitalei. 

 

Pe lângă faptul că vor vedea cum învăța elevii într-o școală care funcționează după model britanic și la standarde internaționale, vizitatorii vor avea ocazia să cunoască copii din 25 de tari, de pe șase continente, care studiază la Transylvania College alături de copii din diferite zone ale țării. Invitația de a ne vizita este deschisă părinților și copiilor care doresc să vadă cum funcționează o școală unde educația este centrată pe elev, unde predarea se face după metode moderne și inovative, unde obiectivul profesorilor este de a ajuta fiecare copil să își atingă potențialul maxim, o școală unde elevii vin cu plăcere și unde părinții își pot lăsa liniștiți copiii, știindu-i fericiți și în siguranță. De asemenea, elevii din clasele a VII-a și a VIII-a, sau chiar cei care abia au început liceul, pot participa la cursurile liceului internațional Cambridge”, a declarat Anca Rusu, director of Admissions and Communication. 

 

Predarea la liceul Transylvania College se face în limba engleză la toate disciplinele, cu excepția limbilor străine, conform curriculum-ului oferit si coordonat de universitatea Cambridge. Așa-numitele examene ”A-Levels”, pe care elevii le susțin la absolvirea liceului internațional Transylvania College sunt recunoscute în România și în peste 150 de alte țări din lume, fiind echivalente ale Bacalaureatului.

 

Transylvania College, care până în septembrie 2012 a funcționat sub numele ”Scoala Internațională Cluj”, vine în întâmpinarea nevoilor elevilor și părinților structurand anul scolar astfel încât să permită elevilor să se concentreze mult mai bine asupra activităților din timpul celor două semestre. Acestea cuprind perioade bine definite de studiu de până la 7 săptămâni și le oferă elevilor mai multe vacanțe bine meritate, asigurând totodată că numărul total de zile petrecut în școală corespunde prevederilor Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.   

 

Faptul că la Transylvania College structura anului școlar este diferită față de cea a școlilor din sistemul de învățământ de stat, oferă elevilor care doresc să viziteze școala oportunitatea de a-și programa vizita pe durata vacanțelor intersemestriale. 

 

Programul de vizite nu implică obligații financiare.

  

Datorită măsurilor de siguranță implementate la Transylvania College un număr limitat de vizitatori vor putea vizita școala în perioada ”Zilelor Porților Deschise”. Astfel, părinții și copiii care doresc să viziteze Transylvania College în săptămâna 7-11 ianuarie pentru a vedea cum se desfășoară cursurile la ciclul primar, gimnaziu sau liceu sunt rugați să-și programeze vizita contactând departamentul de înscrieri, telefonic la 0724.047.566, sau pe mail la adresa anca.rusu@transylvania-college.ro.  

 

Accesul vizitatorilor în incinta școlii pentru ”Zilele Portilor Deschise” va fi permis doar în urma programării confirmate de către departamentul de înscrieri.

Comentarii Facebook