Politistul din Dej, care a salvat o fata de la inec: Stiam ca imi pun viata in pericol VIDEO


Un politist din Dej a salvat o fata de 18 ani de la inec in noaptea de revelion, care s-a aruncat de pe un pod in raul Somes.

Politistul a reusit sa ajunga la fata locului la aproximativ doua minute de la apel, dupa care a sarit in apa pentru a o salva pe tanara si i-a facut manevre de resuscitare pana la venirea pompierilor.

"Am fost sesizati printr-un apel la 112 ca o persoana de sex feminin a escaladat parapetul puntii pietonale de peste raul Somes si a sarit in apa cu intentia de a se sinucide. Am ajuns la fata locului, am intrat imediat in apa si am inotat pana la ea. Am scos-o din apa dupa care am facut primele manevre de resuscitare.

Eram constient ca nu va fi ceva benefic pentru sanatatea mea dar era primordial sa salvez acea tanara", a declarat politistul erou, agentul sef Marius Mecea, pentru dejeanul.ro.

Cei doi au fost scosi din apa cu ajutorul pompierilor care au intervenit cu o barca dupa aproape 25 de minute, timp in care politistul si tanara au stat in apa cu riscul de a intra in soc hipotermic.

Tanara a fost internata ulterior in spital pentru ingrijiri medicale insa politistul nu a avut nevoie de spitalizare.


Comentarii Facebook