Polițiștii rutieri din Cluj-Napoca au făcut o RAZIE de proporții. Amenzile au curs - VIDEO

 

Poliţiştii rutieri au făcut o razie de proporții pe drumurile din Cluj-Napoca, în noaptea de 9 spre 10 octombrie. 

 

Acţiunea poliţiştilor a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse ca urmare a conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 28.000 de lei.  Nerespectarea culorii roşii a semaforului, conducerea sub influenţa alcoolului, folosirea telefoanelor mobile în timpul conducerii, cu excepţia celor prevăzute cu dispozitive de tip ”mâini libere”, sunt doar câteva dintre abaterile constatate de poliţişti. 

 

De asemenea, au fost reţinute două permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

 

În cadrul acţiunii, participanţii la trafic au fost informaţi cu privire la riscurile pe care le implică consumul de alcool, viteza excesivă şi nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru siguranţa participanţilor la trafic.

 

În jurul orei 01:00, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră. Aceştia au identificat un conducător auto fără permis de conducere. Tânărul de 20 de ani, din comuna Apahida, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca.

 

În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook