Polițiștii locali au blocat trotuarul pentru a merge la WC! Un clujean amendat s-a RĂZBUNAT - FOTO

 

Polițișii locali din Cluj-Napoca au fost fotografiați în timp ce au parcat la fel de neregulamentar ca și șoferii pe care îi amendează pe capete.

 

Trecand cu bicicleta pe trotuarul din spatele Casino-ului Chios a trebuit sa cobor de pe bicicleta ca sa pot trece de masina condusa de doi politisti de la Politia Locala Cluj, care au parcat neregulamentar pentru a merge la WC-ul public de langa. 

 

Culmea unul dintre ei fiind politistul (Plesa Vasile leg. nr. 1269) care m-a amendat pe mine cu mai putin de 2 saptamani in urma pentru ca am parcat pe un trotuar lat de peste 6 metri pe motiv ca am blocat troutuarul....

 

In momentul in care am trecut pe langa ei i-am intrebat daca legea nu se aplica pentru toata lumea, dar m-au ignorat continuandu-si drumul, ca doar aveau o ”urgenta”. 

 

Vis-a-vis de masina lor statea pe jumatate parcata pe trotuar, masina de ridicari a politiei locale, în statia de autobuz a liniei 30”, ne-a scris A.B., care s-a răzbunat pentru amenda primită fotografiind mașina parcată neregulamentar.

 

Tot mai mulți clujeni reclamă faptul că polițiștii locali aplică amenzi pe bandă rulantă, fără a analiza situațiile în mod particular.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook