Polițiștii din Cluj cer plata orelor suplimentare: De alegeri am asigurat paza secțiilor! Am primit numai MULȚUMIRI

 

Constantin Mandache, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), a declarat că polițiștii vor organiza mitinguri pentru că nu primesc banii pentru orele suplimentare.  

 

Polițiștii sunt mințiți și nu li se respectă drepturile de a fi plătiți pentru orele suplimentare lucrate. S-a discutat azi cu domnul chestor Drăgulin Stelică, care cu nesimțire și nonșalanță a spus că se plătește. L-am sunat pe președitele SNAP, care era la această comisie de dialog social, și m-a pus pe speaker și domnul Drăgulin s-a înnegrit cînd am spus că este o minciună și că orele suplimentare nu se plătesc. Nu a mai avut niciun drept la replică.

 

Polițiștii au fost la alegeri și au asigurat paza, dar conducerea Ministrului nu i-a plătit. Nu știu dacă domnul prim ministru știe că polițiștii nu sunt plătiți. Polițiștii din România sunt nemulțumiți că nu sunt plătiți. 

 

Sindicatul Național al Agenților de Poliție se gândește să recurgă la miting în stradă pentru că nu mai putem suporta minciunile. Au primit numai mulțumiri pentru că au asigurat paza la secțiile de votare”, a spus Constantin Mandache, Prim-Vicepresedinte al SNAP la nivel național.

 

Polițiștii din Poliția Română sunt mințiți cu Ordinul 101 și Ordonanța 37, care zice că dacă lucrezi sâmbăta și duminica ești plătit cu 75% din salariu și primești liberele aferente. Toți polițistii de la IPJ -uri și de la Poliția de Frontieră sunt supărați că nu se aplică ordinul 101 și Ordonanța 37”, a declarat șeful Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) Cluj, Constantin Mandache, care ocupă și funcție de Prim-Vicepresedinte al SNAP la nivel național.

 

Mandache a explicat că ordinul 101 a intrat în vigoare la data de 1 iulie 2014, dar nici până azi nu s-a făcut nimic. ”Am avut discuții. IPJ Cluj a spus că nu pune în aplicare ordinul 101 până când nu vin normele de aplicare în care să se spună clar că un polițist a lucrat 21 de zile și 168 de ore, conform Codului Muncii, iar pentru sâmbetele și duminicile lucrate trebuie să primească zile libere luni și marți dar și 75% din salariu”, a spus Mandache.

Comentarii Facebook