Politistii din Cluj au avut un week-end plin. Au dat amenzi in valoare de 18.000 de lei


Politistii si jandarmii clujeni au demarat o razie de proportii in noaptea de 13 spre 14 martie in orasele Turda, Campia Turzii si Huedin, in cautarea urmaritilor generali si a persoanelor care incalca legea.

Oamenii legii au aplicat 86 de sanctiuni in valoare de aproape 18.000 de lei si au confiscat bunuri in valoare de 1.400 de lei.

In localitatea Calata, politistii au facut un control la un bar administrat de Alexandra Marcela C., in varsta de 26 de ani care, in calitate de administrator al societatii comerciale care detinea localul, s-a sustras de la plata datoriilor catre stat. Mai precis nu a inregistrat in contabilitate toate marfurile si vindea bautura pe "sub mana". Tanara s-a ales cu un dosar penal pentru evaziune fiscala.

Intr-o discoteca din Turda a fost retinut Alin Cosmin C, de 24 de ani, care avea de executat o pedeapsa de 5 ani de inchisoare pentru furt, dar se sustragea executarii ei.

In comuna Savadisla, politistii au oprit in trafic un barbat care venea de la Baisoara si care avea nume de inmatriculare false la autoturism. Adrian Florin T, de 28 de ani, locuieste in comuna Iara, judetul Cluj, si este cercetat acum penal pentru fapta sa.

Comentarii Facebook