Polițiștii din Cluj au arestat un bărbat PERICULOS, căutat pentru două tâlhării

 

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor tâlhării. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

În 22 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie calificată.

 

Acesta a pătruns în 20 ianuarie într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei care se aflau în locuinţă. 

 

La data respectivă, bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea imobilului. Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de specialitate, unde a rămas internat.

 

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, s-a stabilit că, la data de 22 decembrie 2015, acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată. Astfel, ar fi sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

 

Ieri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook