Polițiștii clujeni le-au împărțit flori șoferițelor, de 8 martie FOTO


Poliţiştii clujeni au respectat şi în acest an tradiţia de a oferi flori participantelor la trafic şi de a transmite un gând bun şi o primăvară frumoasă.

Astfel, poliţiştii rutieri au continuat și anul acesta seria acțiunilor de „sancționare cu felicitări” a participantelor la trafic, de oferire de flori, mărțișoare ori materiale utile cu sfaturi bine de știut.

Pe raza municipiului Cluj-Napoca, polițiștii Serviciului Rutier şi cei din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost prezenţi în trafic şi au dăruit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Totodată, aceştia le-au transmis participantelor la trafic să manifeste prudenţă, să respecte regulile de circulaţie, astfel încât să prevină evenimentele nedorite.

De asemenea, poliţiştii rutieri din Gherla şi cei de la Turda au organizat astfel de acţiuni pe raza lor de competenţă, iar florile şi sfaturile transmise de aceştia au fost primite cu zâmbetul pe buze de către doamne şi domnişoare.

,,O primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic!” a fost mesajul polițiștilor de la circulație, către toate femeile aflate la volan, pe care le-au oprit.

Comentarii Facebook