Polițiștii clujeni au evacuat mai mulți cerșetori care locuiau la fosta benzinărie de pe Câmpului



Oamenii legii au evacuat mai multe persoane care locuiau ilegal în spatele benzinăriei dezafectate de pe strada Câmpului din cartierul Mănăștur.

In perioada 07-08.11.2013 politistii locali din cadrul Serviciului Ordine si siguranta publica au organizat o actiune pentru indepartarea persoanelor stabilite ilegal in spatele benzinariei de pe strada Campului.

In urma actiunii au fost legitimate trei persoane care au fost indrumate spre localitatile de domiciliu si s-a salubrizat zona cu persoanele asistate social, colectandu-se aprox. 60 de saci de depozitari, deseuri, etc. din zona respectiva”, anunță reprezentanții Poliției Locale Cluj-Napoca.

În urma mai multor sesizări făcute de clujeni în legătură cu cerșetorii care cotrobăie prin pubelele din cartierul Mănăștur, făcând mizerie, polițiștii anunță că au făcut un control în cartier, însă nu au depistat persoane care împrăștiau deșeurile.

”Politistii locali au facut verificari in cartierul Manastur la punctele gospodaresti pentru identificarea persoanelor care cauta prin pubele si fac mizerie. Au fost identificate in perioada 06-20.11.2013 mai multe persoane care se aflau in zona punctelor gospodaresti pentru a colecta material lemnos, fier, cartoane, peturi, etc. Din persoanele depistate nici una nu imprastia gunoiul pe langa pubele. Mentionam faptul ca la unele puncte gospodaresti erau depozitate de catre locatarii din zona diferite materiale, canapele, saci cu diverse resturi nemenajere, etc. Sesizarea ramane in atentia patrulelor Politiei Locale, iar persoanele care vor fi depistate ca incalca prevederile legale in vigoare vor fi sanctionate contraventional”, mai transmit reprezentanții Poliției Locale.

Comentarii Facebook