Politistii clujeni au aplicat in weekend 915 amenzi si au confiscat marfuri de 23.000 de lei

Politistii clujeni au aplicat in perioada 19-21 noiembrie 915 sanctiuni contraventionale si au constatat savarsirea a 31 de infractiuni.

 

Politistii l-au descoperit pe F. Iosif, de 51 de ani, din Cluj, care detinea o pusca cu aer comprimat fara autorizatie. Pe numele barbatului au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii.

 

Tot in acest weekend, politistii au confiscat de la C. Ovidiu Vasile, din Turda, 191 de kilograme de legume si fructe, pe care barbatul le transporta fara sa aiba documente legale de insotire a marfii. De la B. Levente Istvan, de 42 de ani, din judetul Covasna, politistii clujeni au confiscat 2.750 de kilograme de porumb, pe care acesta incerca sa le vanda, fara a avea documente de provenienta, in comuna Jichisu de Jos.

 

In total, politistii au aplicat 915 sanctiuni si au confiscat bunuri in valoare de 23.000 de lei. La actiunea derulata in weekend de Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj au participat 354 de politisti, 50 de jandarmi si alti 12 specialisti de la alte institutii de control.

Comentarii Facebook