Polițiștii clujeni au amendat una din trei mașini oprite în trafic, într-o singură zi. Au fost vizate transporturile de persoane



Polițiștii clujeni au efectuat, marți o serie de controale în trafic, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului rutier public de persoane, efectuat prin curse regulate şi ocazionale.

Astfel, au fost instituite filtre rutiere şi au fost verificate 322 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate poliţiştii aplicat 106 sancţiuni contravenţionale.

Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea capacităţii de transport, lipsa inspecţiei tehnice periodice, defecţiuni tehnice și alte nereguli la regimul rutier.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, a Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, a H.G. nr.69/2012 privind legalitatea transporturilor rutiere.

Ca măsură complementară, oamenii legii au reţinut 3 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.


Comentarii Facebook