Polițiștii cer ajutorul clujenilor pentru a depista un șofer fugar! A lovit un pieton pe trecere și a dispărut. Il cunoașteți?



Polițiștii clujeni cer ajutorul cetățenilor pentru a depista autorul unui accident rutier grav, comis pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, care a părăsit locul accidentului după ce a lovit o femeie care traversa regulamentar strada.

”La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 09.38 prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că pe strada Corneliu Coposu, în dreptul imobilului cu numărul 62, pe trecerea de pietoni s-a produs un grav accident de circulaţie în urma căruia un pieton a fost accidentat de un autorutism marca OPEL VECTRA de culoare gri metalizat, cu numărul al cărui conducător auto şi-a continuat apoi deplasarea, părăsind locul accidentului”, informează IPJ Cluj .

Poliţiştii clujeni, solicită tuturor celor care au informaţii legate de acest autoturism, OPEL VECTRA, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la 112.

Comentarii Facebook