Polițiștii au dat flori șoferițelor, pe Splaiul Independenței - VIDEO

 

Polițiștii au dat flori șoferițelor, pe Splaiul Independenței, locul unde au avut loc multe accidente de ciruclație în cursul verii și în luna octombrie. 

 

Prudenţa în trafic şi respectarea regulilor de circulaţie pot face diferenţa între viaţă şi moarte -  acesta este mesajul sub care s-a desfăşurat azi o amplă acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

Zeci de poliţişti rutieri, de prevenire şi de ordine publică au fost prezenţi în stradă pentru a trage un semnal de alarmă şi a le reaminti tuturor participanţilor la trafic că respectarea regulilor de circulaţie şi prudenţa în trafic pot face diferenţa între viaţa şi moarte.

 

Poliţiştii au oprit autovehicule şi au distribuit materiale preventive, scopul fiind acela de sensibilizare şi de determinare a participanţilor la trafic să adopte o conduită preventivă.

 

Prin această activitate a fost marcată şi Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere. În acest context, poliţiştii au împărţit flori în trafic şi au vizitat o victimă a unui accident rutier grav, aflată acum într-un proces de recuperare.

 

Victima, o femeie, de 41 de ani, din Cluj-Napoca, a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, produs la data de 12 octombrie a.c., pe strada Splaiul Independenţei. Autoturismul condus de femeie a intrat în coliziune cu parapeţii de protecţie din zonă şi cu un stâlp amplasat pe trotuar, autovehiculul fiind distrus în proporţie de 65%. 

Comentarii Facebook