Politist comunitar din Cluj, filmat in timp ce joaca la pariuri in timpul serviciului? Reprezentantii Primariei spun ca nu este angajatul institutiei!

 

Un politist comunitar din Cluj a fost filmat intr-o agentie de pariuri sportive in timp ce completa un bilet. Totul s-ar fi petrecut in timpul orelor de serviciu, sustine cel care a facut inregistrarea video.


"Este un scurt filmulet despre ce face politia comunitara din Cluj in timpul orelor de serviciu. Mai am si o varianta mai lunga a filmului, cand el isi baga biletul in sistem, numai ca dureaza pea mult ca bietul politist se misca cam incet", a scris clujeanul care a postat filmul pe YouTube.

 

In imaginile care dureaza cateva secunde, politistul comunitar poate fi vazut cum isi ia un bilet de pariuri si se pregateste sa il depuna.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Referitor la aceste imagini , reprezentantii Primariei Cluj-Napoca precizeaza intr-un comunicat trimis astazi  (n.r. marti 22 februarie 2011) pe adresa redactiei www.stiridecluj.ro ca politistul din imagine nu este angajat al institutiei.

 

"În ceea ce priveşte articolul difuzat, Primăria Cluj-Napoca face precizarea că poliţistul comunitar din imaginile prezentate nu este angajat în cadrul Poliţiei Comunitare. În plus, bărbatul din imagine nu poartă ţinuta obligatorie specifică poliţiştilor comunitari clujeni", se arata in comunicat.

 

 

Comentarii Facebook